2018. 11. 14. - 13:47

Kiderült, melyik férfi típus a legvonzóbb

Kiderült, melyik férfi típus a legvonzóbb

Egy nemrégiben végzett kutatás érdekes eredményt produkált, hiszen kiderült, hogy milyen férfi jellemző a legvonzóbb a nők számára.

Képzeld, a beszédtempó nagyon is fontos egy nő számára, amikor megismerkedik valakivel. Sokan nem is gondolnák, hogy mennyit számít a beszéd sebessége. Most azonban kiderült, hogy van összefüggés a vonzalom és a beszéd között. A kutatás szerint ugyanis azok a férfiak, akik gyorsan kommunikálnak sokkal sikeresebbek a pártalálásban. Ez feltehetően annak tudható be, hogy magabiztosabbnak tűnnek szemben azokkal a pasikkal, akiknek lassabb a beszédtempójuk.
 
Kiderült, melyik férfi típus a legvonzóbb
Kiderült, melyik férfi típus a legvonzóbb

A vizsgálatban összesen 124 nő és férfi vett részt, akik számára játékos randikat szerveztek. Mint kiderült a nők vonzóbbnak találták azokat, akik másodpercenként 6,5 szótagot mondtak ki. A lassú pasik viszont nem voltak annyira szimpatikusak.
 
Tehát egy találkozáskor már az is sikernek bizonyul, ha férfi gyorsan kommunikál, hiszen a magabiztosság hosszú évek óta vonzó tulajdonság.
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.