2017. 07. 30. - 10:05

Kiderült, mennyi idősen a legjobb az együttlét

Kiderült, mennyi idősen a legjobb az együttlét
A kutatók rendszeresen végeznek felméréseket az intim együttlétre vonatkozóan. A legfrissebb vizsgálat pedig arról készült, hogy melyik életkor az, amikor a legjobb szerelmeskedni. 

 

Szakemberek nemrég kiderítették, hogy mennyi ideig tart az ideális együttlét. Nemrég pedig ismét felmérést végeztek, mely során megállapították, hogy hány évesen a legjobb a szeretkezés. A kutatás során több nőt és férfit is megvizsgáltak és mindkét nemből a legtöbben azt állították, hogy 18 és 24 éves korukban élvezték legjobban a szerelmeskedést. A megkérdezettek mindössze 11 százaléka vallotta azt, hogy 30 éves korban. 
 
 
Egy kérdés azonban felmerült. Vajon miért nem élvezik idősebb korban annyira az együttlétet, mint huszonévesen? A szakemberek úgy vélik, hogy ezért sokszor a libidó felelős. Egy kapcsolatban ugyanis előfordul, hogy nem ugyanakkora két fél vágya. Az is kiderült egyébként, hogy manapság sokkal jobban beszélnek az emberek a szeretkezésről vagy az ahhoz tartozó problémákról, mint régen.
 
 
 
N.O.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.