2017. 09. 27. - 07:29

Kiderült, miért szakítanak az emberek

Kiderült, miért szakítanak az emberek
Számos dolog vezethet a kapcsolat végéhez azonban most kutatók megfejtették, hogy mik lehetnek a legnagyobb gondok. 

 

A szakítás sosem könnyű dolog. Valószínűleg, ha egy pár eljut oda, akkor már mindent megpróbált, hogy megmentsék a kapcsolatot. Persze vannak olyanok is, akik simán csak kisétálnak problémamegoldás nélkül. A tudósok régóta vizsgálják ennek az okát és most úgy tűnik, hogy egy felmérés segítségével sikerült megoldaniuk a titkot. 
 
Kiderült, miért szakítanak az emberek
 
Elsősorban úgy vélik, hogy a makacsság hosszú távon szakításhoz vezet, hiszen nem enged egyik fél sem akaratából. A másik ok, ami miatt sok kapcsolat megromlik a libidó csökkenése, tehát elhanyagolják egymást szexuálisan. A felmérés eredménye szerint pedig a nőket jobban zavarja az együttlét hiánya, mint a pasikat.
 
Érdekes, hogy az önbizalomhiány és a gátlások is megronthatnak egy szerelmet. A távolság is olyan tényező, mely rossz irányban befolyásolja két ember gondolkodását. Állítólag a túlzott ragaszkodás és a lustálkodás és a higiénia hiánya az egyik legnyomósabb ok a különválásra.Ez pedig mindkét félt nagyon idegesíti. 
 
 
N.O.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.