Szerelem

Kiderült, miért szakítanak az emberek

Kiderült, miért szakítanak az emberek
Számos dolog vezethet a kapcsolat végéhez azonban most kutatók megfejtették, hogy mik lehetnek a legnagyobb gondok. 

 

A szakítás sosem könnyű dolog. Valószínűleg, ha egy pár eljut oda, akkor már mindent megpróbált, hogy megmentsék a kapcsolatot. Persze vannak olyanok is, akik simán csak kisétálnak problémamegoldás nélkül. A tudósok régóta vizsgálják ennek az okát és most úgy tűnik, hogy egy felmérés segítségével sikerült megoldaniuk a titkot. 
 
Kiderült, miért szakítanak az emberek
 
Elsősorban úgy vélik, hogy a makacsság hosszú távon szakításhoz vezet, hiszen nem enged egyik fél sem akaratából. A másik ok, ami miatt sok kapcsolat megromlik a libidó csökkenése, tehát elhanyagolják egymást szexuálisan. A felmérés eredménye szerint pedig a nőket jobban zavarja az együttlét hiánya, mint a pasikat.
 
Érdekes, hogy az önbizalomhiány és a gátlások is megronthatnak egy szerelmet. A távolság is olyan tényező, mely rossz irányban befolyásolja két ember gondolkodását. Állítólag a túlzott ragaszkodás és a lustálkodás és a higiénia hiánya az egyik legnyomósabb ok a különválásra.Ez pedig mindkét félt nagyon idegesíti. 
 
 
N.O.

 

Hosszú élet: 3 dolog kell hozzá

Hosszú élet: 3 dolog kell hozzá

Kutatók szerint három dolog segít abban, hogy hosszú életet tudhasson magának az ember. Természetesen mindenekelőtt az életmód-változtatás áll.
Justin Timberlake megható szerelmi vallomást tett

Justin Timberlake megható szerelmi vallo...

A közelmúltban ünnepelte a sztárpár évfordulóját, amelynek kapcsán az énekes romantikus posztot tett közzé közösségi oldalán.  
Brad Pittet fiatal színésznővel hozták hírbe

Brad Pittet fiatal színésznővel hozták h...

Meghökkentő pletyka terjed: bár a legutóbbi hírek szerint a sármos színész és felesége, Angelina Jolie békülőben van, Brad Pitt állítólag beleszeretett egy ifjú...
Demi Lovato drogproblémáiról vallott

Demi Lovato drogproblémáiról vallott

A fiatal énekesnőről nemrég kiderült, hogy csakúgy, mint sok sztárt őt is magával ragadta a kábítószer világa.   
Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Mindenkivel előfordult már, hogy nem volt ötlete ajándék vásárlás terén, hiszen nem akart egy századik ugyanolyan tárgyat ajándékozni kedvesének és olyan holmit...
Készíts öregedés elleni, csipkebogyós archidratálót!

Készíts öregedés elleni, csipkebogyós ar...

Tudtuk-e, hogy a csipkebogyó mag olajának hatékonysága a botox kezeléshez hasonló?  Ha a ráncok megelőzése a célunk, próbáljuk ki ezt a kiváló, saját készítésű ...
Solange Knowles vezeti a Soul Train Awards-jelölést

Solange Knowles vezeti a Soul Train Awar...

Beyoncé testvére és Bruno Mars áll a lista legelején a Soul Train Awards díjátadás nevezettjei között. 
Ezért jó a házi feladat a gyerekeknek

Ezért jó a házi feladat a gyerekeknek

Sokkal többet számít a házi feladat, mint hogy a gyermek az iskolai feladatokkal nap mint nap, otthon is foglalkozzon – állítják kutatók.
Kylie Jenner pasija kiakadt

Kylie Jenner pasija kiakadt

Friss hírek szerint a fiatal sztár párja nem igazán tudja elviselni a Kardashian családot. Ez miatt pedig még a kapcsolatuk is zátonyra futhat.   
Irodai munka=nassolás?

Irodai munka=nassolás?

Te is gyakran nyúlsz az édességhez munka közben? Akkor van egy rossz hírünk, ugyanis rengeteg kalóriát beviszel ezáltal a szervezetedbe.  
< >