2017. 11. 05. - 13:34

Kifejezetten fontos a nemi kapcsolat

Kifejezetten fontos a nemi kapcsolat
Azt már mindenki tudja, hogy a szerelmeskedés mekkora jelentőséggel bír egy kapcsolatban. Most kutatók még egy indokot találtak, amiért megéri gyakran csinálni. 

 

A szeretkezés rendkívül fontos egy kapcsolatban, hiszen biztonságot ad, megerősíti két ember szerelmét, a hangulatot is pozitívan befolyásolja, ráadásul az egészségre is jó hatással van. Egy friss kutatás azonban még egy érvet talált, ami a szeretkezés mellett szól. A felmérésből ugyanis kiderült, hogy az együttlétek hatása 48 órán keresztül érezhető. 
 
 
A vizsgálat során két héten keresztül ellenőriztek 96 párt, akik felírták, hogy mennyiszer szerelmeskedtek ez idő alatt. Átlagosan négy alkalmat jegyeztek fel a nemtől és az életkortól függetlenül. Végül kiderült, hogy ezalatt hosszabb ideig tartott a nemi vágy, ráadásul lelkileg is kiegyensúlyozottabbak voltak. Tehát összességében elmondható, hogy az együttléteknek olyan erős pozitív hatásuk van, hogy az több napon keresztül érezhető. 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.