2017. 11. 19. - 11:08

Micsoda? A szinglik boldogabbak?

Micsoda? A szinglik boldogabbak?
Nem fogod elhinni, de egy friss kutatás azt az eredményt hozta, hogy az egyedülálló nők sokkal jobban érzik magukat, mint azok, akik kapcsolatban élnek.

 

Lehet, hogy téveszme az az állítás, hogy a szingli emberek magányosak és szomorúak? Talán mégsem bizonyul igaznak az, amit a legtöbben gondolnak. Sőt egy vizsgálat épp az ellenkezőjét állítja. A kutatás során több nőt és férfit is megvizsgáltak és mint kiderült, az egyedülálló nők igenis boldogak. Hetvenöt százalékuk ugyanis nagyon jól érzi magát és egyáltalán nem vágyik kapcsolatra. A férfiak csupán hatvanöt százaléka mondta ugyanezt magáról. 
 

Nem feltétlen kell a férfi a boldogsághoz

 
A szakemberek úgy gondolják, hogy ennek az az oka, hogy a szingli nőknek sokkal több a barátjuk és sokkal több idejük van önmagukkal foglalkozni. A közeli ismerősöktől pedig még több megértést és bókot kapnak, ami által egyszerűen jobban érzik magukat a bőrükben. Ráadásul sokkal gyakrabban járnak el otthonról és szerveznek olyan programokat, amelyek kikapcsolják őket. 
 
 
N.O.
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.