2018. 11. 29. - 18:05

Mit nem szabad mondani csók előtt?

Mit nem szabad mondani csók előtt?
Egy kapcsolatban a csókolózás határozottan az egyik legemlékezetesebb pillanatnak számít. Érdemes azonban oda figyelni arra, hogy mit mondunk kedvesünknek. 
Minden csók meghitt és romantikus, tele szenvedéllyel. Vannak azonban bizonyos mondatok, amelyek egyből megölik a hangulatot. Egyes szakemberek szerint egy csók sokkal intimebb, mint az együttlétek. 
Biztos, hogy mindent elront, ha csók előtt arról beszélsz, hogy milyen szagokat érzel. Főleg akkor nem, ha azt rajta érzed. Hagyd meg a csók utáni pillanatra, ha valami nincs rendben.
 
csok2
Mit nem szabad mondani csók előtt?
 

Az exekről sem szabad beszélni, hiszen illúzió romboló és senki nem akar egy ilyen beszélgetés után csókot váltani. Ne vedd félvállról. Ezen kellemes pillanat során fontos, hogy tiszteljétek egymást és udvariasak legyetek. Ne a másik hibáiról szóljon a történet. 
 
Érdemes kerülni továbbá a tragikus beszélgetéseket is, hiszen senki nem akarja hallani a csókolózás előtt, hogy kinek milyen halott rokona van, vagy milyen balesetet szenvedett egy ismerőse. 
Plusz a szakértők azt tanácsolják főként a férfiaknak, hogy felejtsék el a súllyal kapcsolatos dolgokat. Nehogy bármiféle megjegyzést tegyenek, amely egy kicsit is sértheti a nőt.
 
N.O.
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.