2017. 08. 31. - 19:00

Pozitívan hat a hazugság?

Pozitívan hat a hazugság?
Érdekes kutatás látott napvilágot, ugyanis az derült ki belőle, hogy a hazugságok jól is alakíthatnak egy kapcsolatot. A legtöbben azonban az ellenkezőjét gondolják.

 

Eltudod képzelni, hogy a hazugság pozitívan befolyásolhatja a szerelmi életet? Nos, egy friss vizsgálat szerint igenis segítheti a kapcsolatot egy-egy hazugság vagy füllentés. 
 
 
 A kutatásban mintegy 147 ember vett részt, akiknek hazugságnaplót kellett vezetniük. Ebből az derült ki, hogy naponta körülbelül másfélszer hazudnak az emberek. Később további vizsgálatokat készítettek, melyek arra engedtek következtetni, hogy a hazugságok elengedhetetlenek a társas kapcsolatoknál. 
 
 
Hogy miért? Ha mindig mindenki igazat mondana a másiknak, az nagyon sok konfliktust és problémát szülne, ezt pedig senki nem szeretné. Tehát összességében a kisebb hazugságok, füllentések pozitívan hatnak egy kapcsolatban, sőt egy barátságkor is. Érdemes azonban arra figyelni, hogy nem szabad állandó jelleggel hazudni.
 
 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.