Szerelem

Pozitívan hat a hazugság?

Pozitívan hat a hazugság?
Érdekes kutatás látott napvilágot, ugyanis az derült ki belőle, hogy a hazugságok jól is alakíthatnak egy kapcsolatot. A legtöbben azonban az ellenkezőjét gondolják.

 

Eltudod képzelni, hogy a hazugság pozitívan befolyásolhatja a szerelmi életet? Nos, egy friss vizsgálat szerint igenis segítheti a kapcsolatot egy-egy hazugság vagy füllentés. 
 
 
 A kutatásban mintegy 147 ember vett részt, akiknek hazugságnaplót kellett vezetniük. Ebből az derült ki, hogy naponta körülbelül másfélszer hazudnak az emberek. Később további vizsgálatokat készítettek, melyek arra engedtek következtetni, hogy a hazugságok elengedhetetlenek a társas kapcsolatoknál. 
 
 
Hogy miért? Ha mindig mindenki igazat mondana a másiknak, az nagyon sok konfliktust és problémát szülne, ezt pedig senki nem szeretné. Tehát összességében a kisebb hazugságok, füllentések pozitívan hatnak egy kapcsolatban, sőt egy barátságkor is. Érdemes azonban arra figyelni, hogy nem szabad állandó jelleggel hazudni.
 
 
 
 
N.O.
Hosszú élet: 3 dolog kell hozzá

Hosszú élet: 3 dolog kell hozzá

Kutatók szerint három dolog segít abban, hogy hosszú életet tudhasson magának az ember. Természetesen mindenekelőtt az életmód-változtatás áll.
Justin Timberlake megható szerelmi vallomást tett

Justin Timberlake megható szerelmi vallo...

A közelmúltban ünnepelte a sztárpár évfordulóját, amelynek kapcsán az énekes romantikus posztot tett közzé közösségi oldalán.  
Brad Pittet fiatal színésznővel hozták hírbe

Brad Pittet fiatal színésznővel hozták h...

Meghökkentő pletyka terjed: bár a legutóbbi hírek szerint a sármos színész és felesége, Angelina Jolie békülőben van, Brad Pitt állítólag beleszeretett egy ifjú...
Demi Lovato drogproblémáiról vallott

Demi Lovato drogproblémáiról vallott

A fiatal énekesnőről nemrég kiderült, hogy csakúgy, mint sok sztárt őt is magával ragadta a kábítószer világa.   
Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Mindenkivel előfordult már, hogy nem volt ötlete ajándék vásárlás terén, hiszen nem akart egy századik ugyanolyan tárgyat ajándékozni kedvesének és olyan holmit...
Készíts öregedés elleni, csipkebogyós archidratálót!

Készíts öregedés elleni, csipkebogyós ar...

Tudtuk-e, hogy a csipkebogyó mag olajának hatékonysága a botox kezeléshez hasonló?  Ha a ráncok megelőzése a célunk, próbáljuk ki ezt a kiváló, saját készítésű ...
Solange Knowles vezeti a Soul Train Awards-jelölést

Solange Knowles vezeti a Soul Train Awar...

Beyoncé testvére és Bruno Mars áll a lista legelején a Soul Train Awards díjátadás nevezettjei között. 
Ezért jó a házi feladat a gyerekeknek

Ezért jó a házi feladat a gyerekeknek

Sokkal többet számít a házi feladat, mint hogy a gyermek az iskolai feladatokkal nap mint nap, otthon is foglalkozzon – állítják kutatók.
Kylie Jenner pasija kiakadt

Kylie Jenner pasija kiakadt

Friss hírek szerint a fiatal sztár párja nem igazán tudja elviselni a Kardashian családot. Ez miatt pedig még a kapcsolatuk is zátonyra futhat.   
Irodai munka=nassolás?

Irodai munka=nassolás?

Te is gyakran nyúlsz az édességhez munka közben? Akkor van egy rossz hírünk, ugyanis rengeteg kalóriát beviszel ezáltal a szervezetedbe.  
< >