2019. 02. 28. - 18:20

Rengeteg hatása van a csóknak

Rengeteg hatása van a csóknak

Számos pozitív hatása van a csókolózásnak, de akadnak olyan érdekességek, amelyeket sokan nem tudnak erről az intim dologról.

Tudtad, hogy Japánban és Kínában az emberek nem csókolóznak mások előtt, nyilvános helyen? Az eszkimók pedig inkább az orrukat érintik össze a nyelvük helyett. Ezt a legtöbben ismerik egyébként, hiszen a magyarok is szoktak úgynevezett eszkimó puszit adni egymásnak, mégha csak a móka kedvéért is.
Kutatásokból kiderült azt is, hogy a férfiak 63 százaléka, még a nők 97 százaléka csókolózik úgy, hogy közben csukva van a szeme. Az a férfi pedig, aki minden reggel csókod ad kedvesének, akár öt évvel is tovább élhet. A tudósok azt is megfejtették, hogy egyetlen csók 34 arcizmot és 112 tartóizmot mozgat meg. A szájra puszi azonban csupán 12-őt.
 
Rengeteg hatása van a csóknak
Rengeteg hatása van a csóknak
 
Mindemelett a fogaknak is jót tesz, ha két ember nyelve találkozik, hiszen napi 15 perc csókolózás megvéd minket a fogszuvasodástól. 

Ami pedig az együttléteket illeti a férfiak 40 százaléknak elég csupán egy kevés csókolózás, hogy megkívánja kedvesét. Gondoltad volna? Érdekes azonban, hogy a szerelmi vágyak felszabadulása közben ritkábban ér össze a szerelmesek szája. 
 
Nemcsak a nemi aktusok vannak jó hatással a bőrre, hanem a csókolózás is. Aki rendszeresen űzi ezt a jól eső tevékenységet, azt elkerülik a pattanások. A szakemberek pedig azt is megfejtették, hogy a pasik 70 százaléka azt állítja, hogy jól csókol, a nőknél viszont csak 55 százaléka vallja magáról ugyanezt.
 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.