2018. 06. 17. - 08:33

Romantikus programok nyárra

Romantikus programok nyárra
Javában tombol a nyár és rengeteg rendezvénnyel, programmal vár mindenkit. Pakoljatok össze pároddal, kerekedjetek fel, ne a szobában üljetek!
Romantikázzatok minél többet. Próbáljátok ki milyen egy nyári este jacuzziban vagy medencében borozni, esetleg pezsgőzni. Közben pedig beszélgessetek egy nagyot!
 
Nincs is annál szebb és hangulatosabb, mint amikor ketten leültök éjszaka a fűbe és közben csodáljátok az eget. Főként nyáron jó, hiszen a sok bárányfelhő mellett az esti órákban többször is van hullócsillag.
 
Számos programot tartogat a nyár
Számos programot tartogat a nyár
 
Próbáljatok ki új ízeket! Legyen szó akár egy fagylaltról, egy pizzáról vagy bármilyen finomságról, amit eddig még sosem kóstoltatok. Az biztos, hogy izgalmas lesz. 
 
Menjetek el túrázni vagy kirándulni. Rengeteg nevezetességet van Magyarországon, amelyeket érdemes megcsodálni. Higgyétek el, nem fogjátok megbánni!
 
Érdemes felírni a nyári bakancslistára a hajókázást is, amely nemcsak romantikus, de élvezetes is. Nemcsak a Balatonon, de a Dunán és a Tiszán is számos ilyen program van.
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.