2018. 07. 22. - 09:19

Sokat elárul a testbeszéd egy kapcsolatban

Sokat elárul a testbeszéd egy kapcsolatban
A szakemberek régóta vizsgálják és értelmezik azt, hogy az emberek testükkel hogyan viszonyulnak egymáshoz. 
A tudomány szerint rengeteg dolgot elárul a másik félről az, ahogy testével cselekszik. Másként mozog az ember, ha ideges, ha boldog, ha hazudik és persze még sorolhatnánk. Ha valaki megfigyeli ezeket, akkor könnyedén megismerheti a másikat.
 
szerelem2
Sokat elárul a testbeszéd egy kapcsolatban
 
 A párkapcsolatokban például a pasik nem szívesen nyilvánítják ki érzéseiket, éppen ezért testükkel beszélgetnek. Érdemes figyelni, hiszen nagyon sokat elárulhat a mozgás. Például, ha a pasi séta közben nem mellett halad, akkor az tudósok szerint rejtett problémákra utal. Amennyiben túlságosan távol álltok egymástól, az sem jelent jót, ugyanis azt még más emberek is láthatják, hogy ott bizony valami nincs rendben. 
 
Sokan nem tudják, de a férfiak takargatják a nyakukat, ha feszengenek, de akkor is, ha valamit rejtegetnek a kedvesük elől. Érdemes erre oda figyelni!
Amennyiben mindketten keresztbe teszitek a kezeteket, az az elzárkózás jele. Ez nagyon nem jó, hiszen azt jelenti, hogy nem nagyon érdekel, hogy mit mond a párod és nem is nyitsz felé.
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.