2018. 12. 05. - 10:35

Prince musical készül

Prince musical készül

Nemsokára vászonra kerülhet Prince élete musical formában, olyan stílusban, mint a Mamma Mia film, amely az ABBA slágereit dolgozta fel.

Úgy hírlik, hamarosan megfilmesíthetik a popikon Prince életét. A Variety magazin szerint az Universal Pictures megszerezte számos nagy klasszikus dal jogait és azt tervezi, hogy ezeket megjeleníti egy történetben, melyet fikciós narráció kísér majd – úgy, mint a Mamma Mia filmben az ABBA slágereit.
 
Ebben a sikeres együttes számai fognak keretbe egy történetet: egy fiatal lány meghív három férfit a meseszép görög szigeten tartandó esküvőjére, akikről azt feltételezi, hogy egyikük az édesapja.
 
 
A U.S magazinnak források elmondták: a filmstúdió elvetette azt az ötletet, hogy konkrétan Prince életéről forgassanak filmet.
 
A híresség, akinek dalait az egész világon ismerték, 2016 áprilisában hunyt el. Az életéről azonban 1984-ben már készült egy félig önéletrajzi mű, Purple Rain címmel – ebben Prince egy rocksztárt alakított, akinek karaktere az övén alapult.
 
A projekt létrehozásában több, Prince-hez korábban közelálló személy segít, azok, akik zenei hagyatékát is kezelik.
 
A popikon mindössze 57 évesen hunyt el, opioid fájdalomcsillapító-túladagolásban.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.