2022. 12. 23. - 08:30

Félelmetes ismerkedős szövegekkel áll elő a mesterséges intelligencia

Félelmetes ismerkedős szövegekkel áll elő a mesterséges intelligencia

Nagyon úgy tűnik, csajozásban is verhetetlen a ChatGPT – a mesterséges intelligencia az OpenAI új projektje, melyet rendkívül hasznosan lehet használni az ismerkedős oldalakon is.

Noha nem erre tervezték, az OpenAI vállalat ChatGPT nevű mesterséges intelligenciája (MI) igen kreatív olyan szövegek készítésében is, amelyek bevethetők a randioldalakon. Olvasd el: Randioldalakon szűri a csalókat az MIszerelem_online_01
 
Egyre több embert győznek meg, akik közösségi oldalaikon képernyőfotókkal is bizonyítják, micsoda beszélgetésekkel segít nekik az MI.
 
A sokak által jól ismert Tinderen például kiválóan képes elindítani egy chat-elést. Olvasd el: Sikeres lesz a párkapcsolat? Megmondja a mesterséges intelligencia
 
Mélyreható filozofálások persze nem várhatók tőle, de ha adott egy-egy tulajdonság, amit ki lehet emelni a másik emberrel kapcsolatban, a mesterséges intelligencia seperc alatt akár több versszakos verset is alkot róla.
 
A ChatGPT a tapasztalatok szerint elbűvölő mondatokkal indít, s elég egy szűk érdeklődési körről tudnia, hogy valóban releváns kérdéseket tegyen fel.
 
Más kérdés, hogy a mesterséges intelligenciával randit kezdeményezők hogyan boldogulnak majd magán a találkozón – de a kezdeményezésben a jelek szerint a technológia verhetetlen.
 
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.