2018. 04. 14. - 09:00

Justin Bieber és Selena Gomez most is közel áll egymáshoz

Justin Bieber és Selena Gomez most is közel áll egymáshoz

Másodszor futott neki a kapcsolatnak az egykori sztárpár 2017 októberében – és újra kénytelenek voltak szünetet tartani. Selena Gomez és Justin Bieber azonban a hírek szerint továbbra is közeli kapcsolatot ápol egymással.

Az évekkel ezelőttihez hasonló helyzetbe került Justin Bieber és Selena Gomez. A sokak által kedvelt páros korábban 5 évig volt kapcsolatban, igaz, szünetekkel.
 
2017 októberében úgy érezték, ideje újrakezdeni, mivel szerelmük sosem múlt el igazán. Ám az énekesnő családja nem tudta elfogadni Justint és ez sokat rontott az egyébként is törékeny kapcsolaton.
 
Vajon van még esély Selena Gomez és Justin Bieber számára?
Vajon van még esély Selena Gomez és Justin Bieber számára?
 
2018 márciusa óta Gomez és Bieber ismét szünetet tart, vagy szakított is, de azért találkozgatnak. Egy bennfentes szerint együtt voltak templomban is a napokban.
 
Nem kettesben érkeztek és nem is távoztak együtt, de végig nagyon kedvesen viselkedtek egymással.
 
 
A 24 éves Justin és a nála 1 évvel idősebb Selena között a jelek szerint tartós az érzelem. „Justin nagyon szereti őt, de a kapcsolat per pillanat nem működik. Selena is kemény heteken van túl. Belefáradt abba, hogy magára vegye mások életének drámáit. Jelenleg szeretne magára koncentrálni” – mondta a páros egy ismerőse.
 
Fotó: Instagram
 
Kapcsolódó cikk:
 
 
 
B.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.