2022. 06. 29. - 10:30

Meghökkentő: tablettával lehetne kiváltani az edzést?

Meghökkentő: tablettával lehetne kiváltani az edzést?

Elérhető közelségbe került egy csodatabletta, ami ugyanolyan hatást fejt ki, mint az edzőtermi edzés - amerikai tudósok állítólag már tesztelik a gyógyszert.

Lehetséges ez? Látóhatárra került egy tabletta, amely feltalálói szerint hasonló eredményeket produkál, mint egy edzőtermi edzés.
 
A gyógyszer minden bizonnyal teljesen átalakíthatja az ülő életmódot folytatók életét - megtölti a ugyanis a szervezetet egy fehérjével, amely megerőltető edzések során termelődik a vérben és az étvágyat is csökkenti. Olvasd el: Edzés szennyezett levegőben? Árthat az agynak
 
Elérhető közelségbe került egy csodatabletta, ami ugyanolyan hatást fejt ki, mint az edzőtermi edzés
Elérhető közelségbe került egy csodatabletta, ami ugyanolyan hatást fejt ki, mint az edzőtermi edzés
 
A tudósok abban bíznak, hogy a készítményt gyógyszerré alakíthatják, amely valóságos csodát tesz:  kiizzadhatják magukat az emberek, anélkül, hogy bármikor edzőterembe mennének. A kutatók a testmozgás és az éhség közötti összefüggéseket is vizsgálják. Olvasd el: Ezért nem megy az edzés - mit tehetünk ellene?
 
„A rendszeres testmozgás bizonyítottan segít a fogyásban, szabályozza az étvágyat és javítja az anyagcsere-profilt, különösen a túlsúlyos és az elhízott embereknél. Ha megértjük a mechanizmust, mellyel a testmozgás kiváltja ezeket az előnyöket, közelebb jutunk ahhoz, hogy sok embernek segítsünk egészségi állapota javításában – mondta el Yong Xu professzor, az amerikai Baylor College of Medicine munkatársa.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.