2022. 01. 24. - 08:50

Súlyos genitális fájdalmakkal küzdött egy férfi koronavírus után

Súlyos genitális fájdalmakkal küzdött egy férfi koronavírus után

Komoly, a nemi szervét érintő fájdalmaktól szenvedett egy férfi, miután megkapta a koronavírust – a problémát vérrögök okozták a fertőzést követően.

Súlyos genitális fájdalmak miatt kellett ellátni egy férfit, miután megfertőzte a koronavírus. A páciens, akinek a nevét nem árulták el, a Covid-19-et követő vérrögképződés miatt került bajba.
 
Minderről a Clinical Case Reports orvosi szaklap számolt be. Az esettanulmány leírja, hogy a férfi koronavírus-tesztje pozitív lett, s csupán enyhe tünetei voltak. Három héttel később azonban komoly gondja támadt. 
 
Egy délután kellemes időtöltésre készült, amikor az ágyékától a fenekéig terjedő, erős péniszfájdalom hasított belé. Olvasd el: Milyen hatással lehet a koronavírus a vénákra?
 
Koronavírus-fertőzés után sajnos kialakulhatnak vérrögök
Koronavírus-fertőzés után sajnos kialakulhatnak vérrögök
 
Fájdalma merevedése közben fokozódott, s három nappal később urológushoz került, ahol az ultrahang kimutatta: trobózis alakult ki a férfiasságában.
 
Két hónap és naponta 15 mg vérhígító alkalmazása után a páciensnél még mindig maradt egy kisebb vérrög, de tünetei nagyrészt már eltűntek. Olvasd el: Vérrög és visszér is lehet az érrendszeri gondok eredménye
 
Az orvosszakértők szerint nem ő az egyedüli, akivel ilyesmi előfordult, mivel koronavírus-fertőzés után kialakulhatnak vérrögök - különösen, ha kórházba is került az illető a betegség miatt.
 
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.