2021. 12. 28. - 08:00

Mesterséges intelligencia - 2036-ig bemutatkoznak a robotházvezetők?

Mesterséges intelligencia - 2036-ig bemutatkoznak a robotházvezetők?

A robotházvezetők és a repülő taxik 15 éven belül forradalmasíthatják a világot – vélekedik szakértők egy csoportja a mesterséges intelligencia és a technológia fejlődése kapcsán.

A kutatók véleménye szerint 2036-ig megjelennek és forradalmasítják világunkat a robotházvezetők és a repülő taxik. Ez már csak 15 esztendő.
 
A szakértői testület úgy véli, ekkorra számos találmány változtatja meg mindennapjainkat, beleértve a bőrbe ültetett implantátumokat az egészség nyomon követésére vagy éppen a holografikus tanárokat.
 
Megjelennek az intelligens vécék, amelyek képesek lesznek elemezni az emberi ürüléket a dolgunk végzése során és azonosítani a betegségek jeleit. Olvasd el: Okosvécét fejleszt a mesterséges intelligencia
 
Fejlődő technológia - Repülő autó prototípusok már ma is léteznek
Fejlődő technológia - Repülő autó prototípusok már ma is léteznek
 
Sőt, az elemzők úgy látják, az is megtörténhet, hogy a hamburger szeletek formájában fehérjében gazdag rovar- és algafalatokat szolgálnak majd fel. Olvasd el: Itt a gyors és testreszabható burgerforgató robot
 
A szakértői testület, melynek tagja dr. Ian Pearson futurológus is, a NatWest Future Businesses Report számára készítette előrejelzéseit.
 
Legnépszerűbb jóslatuk kétségtelenül az volt, hogy az embereknek 15 éven belül robotházvezetők és asszisztensek segítenek majd a kevésbé kreatív és az unalmas, állandóan ismétlődő feladatok elvégzésében. Olvasd el: Robotok és drónok végezhetik a házimunkát 2040-ig
 
„Mindannyiunk számára világos, hogy a technológiával való nagyobb interakció miként forradalmasítja majd a vállalkozásokat, ám az szinte minden iparágat át fog alakítani – fogalmazott dr. Pearson.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.