Mesterséges Intelligencia

 • Kanye West máris randevúzik? Bulvár

  Kanye West máris randevúzik?

  Három és fél hónappal azután, hogy feleségével, Kim Kardashiannel úgy döntöttek, elválnak, Kanye West és a modell Irina Shayk okot adott a pletykákra: randevúznak egymással.

 • Jennifer Lopez már költözne Ben Affleck miatt? Bulvár

  Jennifer Lopez már költözne Ben Affleck miatt?

  Úgy hírlik, JLo székhelyét is áttenné Amerikában máshová, mióta egykori kapcsolata Ben Affleckkel újraéledt. Arra egyébként a színész exfelesége, Jennnifer Garner is áldását adta.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
 • Mi lehet mérgező otthonunkban a macskára nézve? Kutya-Macska

  Mi lehet mérgező otthonunkban a macskára nézve?

  Amikor egy cicát befogadunk, mindenképp át kell gondolnunk, milyen háztartási dolgok lehetnek veszélyesek rá nézve – s lehetőleg olyan helyeken tárolnunk ezeket, amelyeket a macska...

 • Mit kell tudni a cicaalomról? Kutya-Macska

  Mit kell tudni a cicaalomról?

  Minden macskának szüksége van egy csendes, nyugalmas helyre, ahol elvégezheti a dolgát. Milyen legyen a cicaalom és kell-e esetleg kettő?

 • Mit egyen a macska? Kutya-Macska

  Mit egyen a macska?

  A cicák ma már nemcsak házak kertjében és tanyák udvarán, hanem lakásokban is bőven megtalálhatóak. Számos élelmiszerrel etethetők, kérdés, melyik szolgálja leginkább egészségüket.

 • Fürdőruha-kollekción dolgozik Kylie Jenner Divat - Szépség

  Fürdőruha-kollekción dolgozik Kylie Jenner

  Úgy hírlik, hamarosan fürdőruhákat is vásárolhatnak a sikeres reality sztártól márkáinak kedvelői. Kylie Jenner védjegy-kérelmet nyújtott be az új kollekcióra.

 • Sört árul Erzsébet királynő Pihenés - kikapcsolódás

  Sört árul Erzsébet királynő

  Kétféle sört kínál a brit királyi család – egy keserű és egy ale típust - amely Erzsébet királynő Sandringham-i birtokáról származik.

 • Meglepő receptkönyv konyhai hulladékokból Pihenés - kikapcsolódás

  Meglepő receptkönyv konyhai hulladékokból

  Meghökkentő receptkönyv jelent meg online – a mű észak-amerikai séfek együttműködésének eredménye, mely számos olyan konyhai hulladékot használ fel, amelyek egyébként a kukában vég...