Legfrissebb

 • Lady Gaga családot szeretne Bulvár

  Lady Gaga családot szeretne

  Számos terve van a sikeres énekesnőnek a következő évtizedre – gyermekekre vágyik például. Lady Gaga egy kicsit másmilyen zenét is tervez, mint eddig.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
 • 7 nyomós érv a futópad mellett Egészség hírek

  7 nyomós érv a futópad mellett

  A hidegebb időszak beálltával a mozgás szerelmesei kénytelenek elgondolkozni azon, mivel  tudnák kiváltani a szabadtéri mozgást, vagy annak egy részét.

 • Robotnővérek a betegápolásban Egészség hírek

  Robotnővérek a betegápolásban

  Sokak számára nehezen elképzelhető, hogy egy gép segítsen nekik öltözködni vagy fürdeni – mindaddig, amíg ki nem próbálják. A robotnővérek ötlete már többéves, azok azonban a közel...

 • Ünnepek alatt sem ehet csokoládét a kutya Kutya-Macska

  Ünnepek alatt sem ehet csokoládét a kutya

  A kutyák bár nagyon szeretik a finomságot, de vigyázni kell, mert akár kis mennyiségben is nagy gondot okozhat és akkor lehet már csak az orvos segíthet rajta.   

 • Kiderült, miért olyan dühítő az ugatás Kutya-Macska

  Kiderült, miért olyan dühítő az ugatás

  Biztosan te is voltál már abban a helyzetben, amikor iszonyatosan zavart egy kutya ugatása. Szakemberek most kiderítették, hogy ez miért ingerli annyira az embereket.   

 • Téli melegedő: kolbászkák gnocchi-val Receptek

  Téli melegedő: kolbászkák gnocchi-val

  Egyszerű, de nagyszerű ebédet vagy vacsorát szeretnénk? Télidőben is kiváló választás a kolbászkák gnocchival – határozottan finom és felmelegítő étel.

 • Mit tud a 21. századi budai konyha? Pihenés - kikapcsolódás

  Mit tud a 21. századi budai konyha?

  Elkészült a budai vendéglátás legautentikusabb étlapja – a hagyományos fogásokat kínáló menüt a Kés-Villa-Buda tizenkét étterme állította össze.

 • Megint kevesebb lesz a kávé? Pihenés - kikapcsolódás

  Megint kevesebb lesz a kávé?

  Tíz százalékkal lett drágább a kávé egy hónap leforgása alatt. A Nemzetközi Kávészervezet (ICO) szerint lehet számítani arra, hogy a kereslet a 2019/2020-as idényben túlszárnyalja ...

 • Sokan voksoltak a Zsolnay Kávéházra Pihenés - kikapcsolódás

  Sokan voksoltak a Zsolnay Kávéházra

  Második helyet ért el az Étterem Hét legjobb étterme megmérettetésen a budapesti Zsolnay Kávéház a vendégélmények alapján.

 • A sörfagylalt az új szenzáció Pihenés - kikapcsolódás

  A sörfagylalt az új szenzáció

  Meglepő újdonságokkal is megismerkedhetnek az érdeklődők a februárban, Németországban megrendezendő Gelatissimo szakvásáron, melynek szakmai tájékoztatóját novemberben tartották Bu...

 • Műfenyőt, de milyet? Lakberendezés

  Műfenyőt, de milyet?

  Napjainkban több szempontból is okosabb döntés mesterséges, de élethű karácsonyfát vásárolni, s azt díszíteni az ünnepre. Szerencsére ma már számos nagyon szép darabbal találkozhat...

 • Ismét vezeti a hazai eladásokat a Suzuki Autó hírek

  Ismét vezeti a hazai eladásokat a Suzuki

  Akár csak az elmúlt években, úgy nem meglepő módon, idén is a Suzuki volt a legkeresettebb autómárka egész Magyarországon. Az eladás számokat tekintve, idén még senki nem volt képe...

 • Demi Lovato elhintette: új zene érkezik Zene - Film

  Demi Lovato elhintette: új zene érkezik

  Nem titok, hogy a sikeres énekesnő másik lemezen dolgozik, most azonban valóban el is árulta, hogy hamarosan vadonatúj szerzeményt hallhatnak tőle a rajongók.

 • Ajándékozzon egészséget karácsonyra! Gyógyító - Hungarospa

  Ajándékozzon egészséget karácsonyra!

  Éljen a lehetőséggel és lepje meg szeretteit a Hungarospa fürdőkomplexumába szóló, személyre szabott ajándékutalvánnyal! Ugyanis minden korosztály megérdemli az egészséget, vagy a ...