Mesterséges Intelligencia

 • Jennifer Lopez és párja szakított Bulvár

  Jennifer Lopez és párja szakított

  Többször tervezgették esküvőjüket, az azonban a jelek szerint végleg elmarad: Jennifer Lopez és Alex Rodriguez megerősítette, hogy szakítottak.

 • Gyermeket fogad örökbe Jennifer Aniston? Bulvár

  Gyermeket fogad örökbe Jennifer Aniston?

  Úgy hírlik, kislányt adoptálna a sikeres színésznő egy árvaházból – a nagy bejelentést Jennifer Aniston állítólag a Jóbarátok-sorozat találkozójára időzíti.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
 • Nagyon sok embert öl meg az ülés Egészség hírek

  Nagyon sok embert öl meg az ülés

  Nagyon fontos lenne növelni az emberek testmozgásának gyakoriságát – egy új tanulmány szerint az ülő életmód felelős a globális elhalálozások csaknem 10 százalékáért.

 • Mi a teendő, ha nem eszik az új kutya? Kutya-Macska

  Mi a teendő, ha nem eszik az új kutya?

  Ha újonnan érkezik eb a házhoz, fontos számára megteremteni a nyugodt környezetet. Sok kutyának az evéssel is gondja van, ha új számára minden.

 • Epres sajttorta tekercsben Receptek

  Epres sajttorta tekercsben

  Ettünk már valaha süteményt, amely tulajdonképpen francia pirítós, göngyölve és krémmel töltve? Próbáljuk ki a tekercses epres sajttortát!

 • Újra szabadabban főhet a pálinka Pihenés - kikapcsolódás

  Újra szabadabban főhet a pálinka

  Módosultak a pálinkafőzés szabályai a 2021-es esztendőben. Az adminisztrációs tennivalók kevésbé változtak, adómentes lett viszont az előállítás egy bizonyos mennyiségig.

 • Ismét vezeti a hazai eladásokat a Suzuki Autó hírek

  Ismét vezeti a hazai eladásokat a Suzuki

  Akár csak az elmúlt években, úgy nem meglepő módon, idén is a Suzuki volt a legkeresettebb autómárka egész Magyarországon. Az eladás számokat tekintve, idén még senki nem volt képe...

 • Mick Jagger meglepetés-dalt ad ki Dave Grohl-al Zene - Film

  Mick Jagger meglepetés-dalt ad ki Dave Grohl-al

  Összeállt Mick Jagger és Dave Grohl – meglepetés-dalt írtak, mellyel az volt a céljuk, hogy valahogyan „kirobbantsa” őket az Egyesült Királyság legutóbbi koronavírus-zárlatából.